Meer resultaten voor horeca cao

horeca cao
SVH Horeca Cao.
De laatste cao voor de horeca en het aanverwante bedrijf Horeca Cao liep tot april 2014. Deze was opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland en de vakbonden De Unie, CNV Horeca en FNV Horeca. Daarna is er geen nieuwe cao meer afgesloten.
kassa horeca
Wettelijk minimumloon en horeca loontabel.
Vul een zoekterm van minstens twee karakters in. Per 1 januari 2018 zijn de bedragen van het wettelijk minimumloon en de jeugdbedragen die van het wettelijk minimumloon zijn afgeleid, gewijzigd. De loontabel van de nieuwe cao horeca is verder voor de inflatie van 13, procent aangepast.
horeca makelaar
KHN: nieuwe horeca cao is een feit.
Koninklijke Horeca Nederland is samen met CNV Vakmensen een nieuwe cao voor de horeca overeengekomen. Ruim 80% van de achterban van CNV Vakmensen steunt dit resultaat. De nieuwe cao horeca gaat per 1 januari 2018 in en loopt tot en met 31 december 2019.
horeca beveiliging
cao horeca akkoord tussen CNV en KHN 2018 2019.
Kijk en vergelijk. Onderhandelingsresultaat cao horeca 2018 2019. 13 nov 2017. Onderhandelingsresultaat cao horeca 2018 2019. Vakbond CNV vakmensen en Koninklijke Horeca Nederland hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao voor de horeca met een looptijd van 24 maanden.
horeca makelaar
Na drie jaar nieuwe horeca-cao, lonen gaan omhoog Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Link. Likeability of 4. Link. thumb up white. Views. Link. Link. Likeability of 5. Link. Link. Add Arrow. Link
De belangrijkste winst is dat er nu een cao ligt die voor medewerkers in de horeca zekerheid geeft, zegt Robèr Willemsen, voorzitter KHN tegen Horeca Nederland. De nieuwe cao biedt werknemers ook ruimte om werk te weigeren als daardoor bij herhaling de arbeidstijdenwet is overtreden.
horeca makelaar
Nieuwe cao voor de horeca: KHN en CNV Vakmensen bereiken akkoord.
Dat past bij een cao die voor iedereen in de horeca gaat gelden en die eerlijke voorwaarden regelt voor eerlijk werk. Eind oktober 2017 werd tijdens de 3e ronde van het cao-overleg duidelijk dat de drie partijen FNV Horeca, CNV Vakmensen en KHN samen geen resultaat konden bereiken.
horeca meubels
Na jaren weer horeca-cao, loonstijging 46%, ORnet.
De circa 400.000 werknemers in de horeca hebben na drie jaar weer een cao. In de komende twee jaar krijgen ze een loonsverhoging van in totaal 46%. De oude cao voor de horeca liep af in het voorjaar van 2014.
horeca website laten maken
Niet iedereen staat te dansen om de nieuwe horeca-cao NOS.
Er is een nieuwe cao in de horeca. Goed nieuws, want drie jaar lang was er geen cao en konden werkgevers zelf bepalen welke afspraken ze maakten met hun personeel. Maar niet iedereen is blij met de nieuwe cao: want is het wel genoeg?
De horeca-cao 2018 en 2019 is er.
Daarmee is de nieuwe cao per 1 januari a.s. We vragen de minister van SZW ook om deze cao algemeen verbindend te verklaren. Dan geldt de cao ook voor niet-KHN-leden en dus voor alle medewerkers die in de horeca werken.

Contacteer ons