Zoeken naar horeca tafels

horeca tafels
Houten Horeca Tafels Goos Horeca.
Braadpan en braadslede. Koelingen en vriezers. Koelingen en vriezers. Bekijk ons grote aanbod houten horeca tafels, wij leveren houten tafels in veel verschillende modellen, afmetingen en vormen. Denk hierbij aan verschillende hoogtes en breedtes, materialen of vormen. Wij verkopen ronde, vierkante en rechthoekige tafels.
kassa horeca
Horeca tafels voor een stijlvolle inrichting bestelt u online bij VEGA.
1 2 3 van 3. Bent u op zoek naar nieuwe horeca tafels om uw restaurant, eetzaal of kantine opnieuw in te richten? Bij VEGA horeca groothandel heeft u de keuze uit talloze horeca tafels. Kies uit de verschillende afmetingen, kleuren en materialen.
stoere tafels
Op zoek naar houten tafels van horeca kwaliteit? Okido B.V.
Dé keus in houten tafels voor de horeca. Een effectieve en praktische tafelopstelling van uw horeca tafels is een belangrijk onderdeel van een goedlopend restaurant. Houdt rekening met een goede looproute, een intieme tafelsfeer en uiteraard de gewenste stijl van uw houten tafels.
horeca makelaar
Eikenhouten robuuste meubels voor de horeca.
We hebben al een aantal succesvolle projecten mogen afsluiten voor de horeca. Voor de Coffee Company hebben we een massief oud eiken tafel mogen bouwen met een strook koffiebonen in het midden, overgoten met een dikke laag Epoxyhars. Voor Hotel Restaurant de KASerne in Den Bosch hebben we een voormalig kazerne mogen aankleden met onze op maat gemaakt tafels inclusief stoelen.
horeca meubels
Gebruikte tafels.
Tweedehands tafels kunnen een tweede kans krijgen, wanneer ze nog intact zijn en een mooie vorm hebben. Deze tafels worden opnieuw geschuurd, geverfd en gelakt en krijgen een tweede leven in de horeca. Niet alleen antieke tafels behouden hun intrinsieke waarde, maar ook mooie vintage en andere retro tafels zijn waardevol en opnieuw bruikbaar.
horeca koffiemachine
Complete Horeca Tafels kopen? Je vindt ze bij Mega Horeca, de goedkoopste webshop in Horeca Meubilair!
Noem het een restauranttafel, een hoteltafel, cafetariatafel, horecatafel of een tafel voor een salon. Waar het het ons vooral om gaat is dat wij u mooie, stevige en slijtvaste tafels kunnen leveren voor in uw horeca zaak, tegen de allerlaagste prijs.
robuuste tafels
Horeca tafels kopen? Eenvoudig online bestellen Gastroloods.nl.
Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan tafels voor zeer lage prijzen, met kortingen tot wel 50%! Van diverse tafelonderstellen van uitstekende kwaliteit en prachtige tafelbladen tot complete tafels: Gastro Loods heeft het. Liever onze horeca tafels in de loods komen bekijken?
horeca koffiemachine
Vind tafels in Horeca Meubilair en Inrichting op Marktplaats.nl.
Mooie horeca stoelen en tafels zeer netjes en in goeden staat stoelen crème kleur 12 stuks perstuk 45 2x tafel met zij scherm 65 tafels met zwart poot 4x 70 cm hoog 2x breed 100cm 65cm 2x 65cm 65 cm perstuk 65 tafels met zilver poot 4x 70 cm hoog 65 cm 65 cm perstuk60 alles in 1 koop.
horeca makelaar
Horeca tafels Van restauranttafels tot échte stamtafels Homint.nl.
Heerlijk eindeloos tafelen en borrelen aan de mooiste horeca tafels van Homint. Al ruim 30 jaar lang leveren wij een breed assortiment horeca meubilair uit eigen voorraad. Voor elke horeca gelegenheid bieden wij geschikte tafels: van stevige restaurant tafels tot statafels en échte stamtafels.
horeca makelaar
Horeca tafels kopen XXLhoreca.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom heeft u bij XXLhoreca de keuze uit klassieke en moderne stabiele modellen, verschillende typen voor op het terras en de inklapbare horeca tafels. Inklapbare horeca tafels zijn geschikt voor cateringbedrijven en particulieren.
horeca makelaar
Vind horeca tafels op Marktplaats.nl.
Horeca meubilair, stoelen Lisa, tafels. 40 lisa horeca stoelen in goede staat en 22 tafels met een 7 banken in het bruin alles in 1 koop krijg over 3 weken de nieuwe stoelen, banken en tafels. Dan zijn ze op te halen geïnteresseerd!
horeca meubels
Horeca tafel en project sta-tafels van eiken of metaal onderstel met een tafelblad van melamine voor Horeca en project De Arend.
Sterk op alle vlakken Horeca en Projectinrichting. Toggle navigation Bel ons. Brasserie en Vintage. Aanvraag offerte leisure. Aanvraag ander model. Interieur / exterieur advies. Brasserie en Vintage. Tafels á La Carte. Welke plek kiest uw gast als eerste om plaats te nemen?

Contacteer ons