Op zoek naar horeca world?

horeca world
Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
horeca world - Food en Horeca.
Eigentijdse horeca kleding voor in de grootkeuken, in de bediening en catering bieden wij een bijzondere smaakvolle kledinglijn. WorkWear4All onderscheidt zich met een moderne collectie een perfecte pasvorm, draagcomfort en een trendy uitstraling, geheel afgestemd op de hygiene-eisen in de horeca.
Horeca World Europe BV Spijkenisse.
Drimble Bedrijvenregister Zuid-Holland Regio Voorne Putten Horeca World Europe BV. Horeca World Europe BV. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Spijkenisse. Het adres van Horeca World Europe BV is Ir. Herman de Grootweg 1 in Spijkenisse. informatie alleen over spijkenisse.
kassa horeca
Horecaworld Europe B.V. Openingstijden van Horecaworld Europe B.V.
Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Horecaworld Europe B.V. Met de filters kun je bekijken wanneer Horecaworld Europe B.V. een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over Horecaworld Europe B.V.
zonvakantie vietnam
Klacht over Horeca World? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van andykwok op 26 december 2017 over Horeca World in de categorie Horeca. Ik heb vrijdag avond een koelkast 2 deurs gekocht en kwam vandaagochtend pas achter terwijl horecaworld failliet is verklaard niet op de website geschreven om het duidelijk te weten.
horeca meubels
Horecaworld maakt doorstart Entree Magazine.
Vanaf maandag 30 november is Horecaworld weer gewoon open en is Horecaworld ervan overtuigd haar klanten nog beter te kunnen bedienen dan voorheen. U vindt Horecaworld Europe BV op de Ir Herman de Grootweg 1 te Spijkenisse en op Horecaworld.biz.
verzinkte dakgoot
Horecaworld reviews Lees klantreviews over www.horecaworld.biz.
Breng ons op de hoogte als deze review aanstootgevende taal bevat, als je persoonlijke gegevens worden vermeld of als je vermoedt dat de review vals is. Breng ons op de hoogte als deze review aanstootgevende taal bevat, als je persoonlijke gegevens worden vermeld of als je vermoedt dat de review vals is. Verwerk in afbeelding. Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd vrijdag 28 september 2018. Prima Horeca Webshop.
Faillissement Horeca World B.V. Oozo.nl.
Faillissement Horeca World B.V. Dinsdag 10 oktober 2017. 2 adressen, zie onder. Op 10 oktober 2017 is het faillissement uitgesproken van Horeca World B.V. Het insolventienummer is F.10/17/468. Horeca World B.V. is gevestigd in Spijkenisse. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier.nl.
Doorstart Horeca World B.V. te Spijkenisse FaillissementsDossier.nl.
Hierbij informeren wij u dat in het faillissement van Horeca World B.V. door Horeca World Europe B.V. met ingang van 20 oktober 2017 met een nieuwe eigenaar een doorstart is gerealiseerd. Wij zullen de komende tijd hard werken om voor onze klanten een betrouwbare partner te worden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Succesvolle overname van Horecaworld door TCW: Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames.
Utrecht, 16 september 2015. TCW Groep zet haar ambitieuze groeibeleid voort door overname Horecaworld. TCW Groep, een business to business groothandel voor non food producten voor de horecasector, heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Horecaworld.
Horeca World in Spijkenisse Groothandel in machines Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Horeca World in Spijkenisse. Groothandel in horeca-apparatuur. Horeca World is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Horeca World Spijkenisse. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Horeca World in Spijkenisse. Algemene indruk van dit bedrijf.:
Horecaworld Reviews en ervaringen Horecaworld feedbackcompany.com.
Horecaworld, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit.
Curatoren.nl Faillissement Horeca World B.V.
Op 10-10-2017 is Horeca World B.V. door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F 17 468. Horeca World B.V. heeft als activiteit-en groothandel in machines voor de voedings en genotmiddelenindustrie.

Contacteer ons