Resultaten voor cursus horeca

cursus horeca
Cursus Basisvaardigheden Horeca Cursussen Sociale Hygiëne.
Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is of wil zijn.
gratis cursus
Meer dan 130 mbo-opleidingen in Leeuwarden en Heerenveen Friesland College.
Meld je nu aan voor het nieuwe studiejaar. Tijdens de zomervakantie kun je je gewoon aanmelden. Vind de opleiding die bij je past! Bouwkunde, Bouw Onderhoud. CIOS Sport Bewegen. Design, Ambacht Mode. Horeca, Bakkerij Management. Hout, Meubel Interieur. MBO Life Sciences.
gratis online cursus
Horeca cursussen De Rooi Pannen De Rooi Pannen.
Zoek naar opleiding, cursus of faciliteiten. De Rooi Pannen heeft behalve regulier jongerenonderwijs ook een ruim aanbod aan contractonderwijs: opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van horeca. De opleidingen zijn met name bedoeld voor mensen die beroepsmatig graag bijscholing op horecavlak wensen.
gratis cursus
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
Spreken deze woorden jou aan? Dan is horeca jouw passie! Of je nu kiest voor het ondernemerschap, kok wilt worden of de voorkeur geeft aan de rol van gastheer of gastvrouw: in alle gevallen geldt dat vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat.
kassa horeca
Horeca portiers cursus Picabia Opleidingen.
De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen en is een baan met veel verantwoordelijkheid. Het is wettelijk verplicht in het bezit te zijn van dit diploma als je werkzaam bent in dit vak. De cursus Horeca Portier van Picabia Opleidingen leidt u op voor het officiële SVH-diploma.
online communicatie cursus
Cursussen, workshops trainingen.
Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk. Belangenbehartiging Drank Horeca Europa Financiering Fiscaliteit Gezondheid Inspiratie MVO.
baklijst
Sociale Hygiëne SVH.
Schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca. Op meerdere locaties. Meer info over Schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca. Op meerdere locaties. Meer gastgericht te werk gaan? Volg de cursus Gastvrijheid! Een praktijkgerichte, korte cursus waarin alle aspecten van Gastvrijheid aan bod komen. Meer info over Cursus Gastvrijheid.
popcorn
Detailhandel en Horeca ParticuliereOpleidingen.nl.
Cursus Basis Patisserie. Deze praktische cursus is bestemd voor de hobbykok die op professionele wijze de technieken van Basis Patisserie onder de knie wil krijgen. Aanbieder: ROC Mondriaan Kosten: Duur: De cursus duur. Cursussen Horeca ROC Eindhoven. De School voor Welzijn, Cultuur Onderwijs van ROC Eindhoven biedt diverse cursussen voor bedrijven en particulieren.
Poster
HOC Horeca Opleidingscentrum.
Heb je een café, restaurant, hotel, congrescentrum, discotheek, snackbar, lunchroom, BedBreakfast, camping, verzorg je cateringen, heb je een bedrijf met een personeelskantine of een bedrijf met horecafaciliteiten én ben je op zoek naar een cursus of training voor je medewerkers, dan ben je bij HOC aan het juiste adres!
wasmachine kopen
Horeca Cursus Vergelijken Boeken.
Feedback Company: Edubookers" krijgt een 98., SVH Leermeester Cursus SVH Leermeester Cursus. Westerbroek 30 andere locaties. 6 mei 2019 5 andere data. Inclusief: 1x Examen, Lesmateriaal Locatiekosten 42500., Hospitality training Hospitality training. 12 april 2019. Roasting Training Roasting Training. Datum in overleg. Basisvaardigheden Horeca Basisvaardigheden Horeca.
ideale gewicht berekenen
Assistent horeca voeding Albeda College.
Entree: Horeca Voeding. Assistent horeca voeding. Assistent horeca voeding. Ben je 16 jaar of ouder? Heb je geen vmbo-diploma, maar wil je wel graag een vak leren? Haal dan je diploma bij de entreeopleiding assistent Horeca Voeding bij het Startcollege.
vitamine tabletten
Opleiding huurrecht winkelruimte en horecabedrijfsruimte 1 dgse Cursus Huurrecht Helix Academy.
Home Opleidingen Veiligheid, Wet regelgeving Cursus Huurrecht winkel en horeca bedrijfsruimte. Wellicht werk je bij een organisatie die ook winkels en horecaruimte verhuurt. In dat geval is het belangrijk dat je op de hoogte bent van het huurrecht bedrijfsruimte dat van toepassing is op dit specifieke vakgebied.

Contacteer ons