Resultaten voor cursus horeca

cursus horeca
Training: Horeca opleiding: Gastvrij méér omzet en méér fooi. Springest.
verdieping in uw horeca gelegenheid.; Mystery visit voor eigen beeldvorming.; plannen datum, tijden en deelnemers.; persoonlijke mail aan alle deelnemers met webintake.; Eerst trainen we het horeca personeel in deze horeca cursus. het eerste contact en de verwelkoming: wat is onderscheidend.;
kassa horeca
Horeca Stichting Nederland.
Ben je nieuw in de Horeca of wil je je vakkennis vergroten, dan is de cursus Basisvaardigheden Horeca dé cursus voor jou. Deze schriftelijke cursus bestaat uit acht huiswerklessen en kan worden afgesloten met een SVH examen voor het SVH Diploma Basisvaardigheden Horeca.
gratis online cursus
Cursus AOV Horeca LOI.
Inhoud van de cursus Horeca ondernemersvaardigheden. Tijdens de cursus AOV Horeca gaan we uitgebreid in op het opzetten van een goed ondernemingsplan een belangrijke voorwaarde voor financiering, marketing, leidinggeven, inkoop, voorraadbeheer, administratie en natuurlijk de financiële kant van een eigen horecabedrijf.
alvi's drift
Cursussen Horecamedewerker Horeca Stichting Nederland.
Door middel van de cursus Basisvaardigheden Horeca kun je je vakbekwaamheid vergroten. De cursus kun je afslutien met het SVH examen Basisvaardigheden Horeca. Wanneer je slaagt voor dit examen kom je in het bezit van je SVH Horeca Diploma Basisvaardigheden Horeca.
online communicatie cursus
Basisvaardigheden Horeca Cursussen Horeca Opleidingscentrum.
Heb je meerdere medewerkers in het bedrijf die het SVH Diploma Basisvaardigheden Horeca moeten behalen of die het Diploma niet nodig hebben maar wel de kennis van de Basisvaardigheden in de Horeca, dan is een Inhouse Cursus Basisvaardigheden Horeca wellicht interessant.
Horeca Opleidingscentrum.
Heb je een café, restaurant, hotel, congrescentrum, discotheek, snackbar, lunchroom, BedBreakfast, camping, verzorg je cateringen, heb je een bedrijf met een personeelskantine of een bedrijf met horecafaciliteiten én ben je op zoek naar een cursus of training voor je medewerkers, dan ben je bij HOC.nl aan het juiste adres!
KHN Cursussen trainingen.
Dus heb je een café, restaurant, hotel, discotheek, snackbar, lunchroom, camping of een ander bedrijf met horecafaciliteiten én ben je op zoek naar een cursus of training voor jezelf of je medewerkers dan ben je bij HOC.nl aan het juiste adres! Gratis training overvalpreventie in de horeca.
Cursus Basisvaardigheden Horeca Cursussen Sociale Hygiëne.
Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is of wil zijn.
Horeca-opleiding het NTI.
De examenkosten bedragen 105. De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. De examenkosten bedragen 3500, per maand op basis van het aanbevolen studietempo. Cursus Horeca assistent 9963.
Opleiding Horeca Cursussen Horeca NHA.
In het aanbod van de NHA tref je cursussen aan zoals Basisvaardigheden Horeca, Cateraar, Slijtersvakdiploma, Cafebdrijf en nog veel meer. Soms zijn bepaalde certificaten verplicht om te mogen werken in de horeca, soms is een cursus gewoon een waardevolle toevoeging, bijvoorbeeld Wijnbrevet.
Vergelijk 35 Horeca Opleidingen Springest.
Opleiderscore: star 67, NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 67, uit 91 ervaringen. Vind een afwisselende baan in de horeca met de cursus Basisvaardigheden Horeca Droom je van een baan in een restaurant, café of hotel? Thuisstudie 184 check.
Horeca portiers cursus Picabia Opleidingen.
De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen en is een baan met veel verantwoordelijkheid. Het is wettelijk verplicht in het bezit te zijn van dit diploma als je werkzaam bent in dit vak. De cursus Horeca Portier van Picabia Opleidingen leidt u op voor het officiële SVH-diploma.

Contacteer ons