Zoeken naar cursus horeca

cursus horeca
Opleiding HOV Horeca Ondernemer Cursus als thuisstudie NHA.
De meeste toekomstige eigenaren van een horecazaak volgen naast de cursus HOV Horeca Ondernemer ook de cursus Cafébedrijf. De cursussen HOV Horeca Ondernemer en Cafébedrijf vullen elkaar perfect aan en zijn samen een logische, extra voordelige combinatie. Ga goed voorbereid de uitdaging aan en volg HOV Horeca Ondernemer.
kassa horeca
Horeca Stichting Nederland.
Cursus Basisvaardigheden Horeca. Ben je nieuw in de Horeca of wil je je vakkennis vergroten, dan is de cursus Basisvaardigheden Horeca dé cursus voor jou. Deze schriftelijke cursus bestaat uit acht huiswerklessen en kan worden afgesloten met een SVH examen voor het SVH Diploma Basisvaardigheden Horeca.
gratis online cursus
Horeca Opleidingscentrum.
Heb je een café, restaurant, hotel, congrescentrum, discotheek, snackbar, lunchroom, BedBreakfast, camping, verzorg je cateringen, heb je een bedrijf met een personeelskantine of een bedrijf met horecafaciliteiten én ben je op zoek naar een cursus of training voor je medewerkers, dan ben je bij HOC.nl aan het juiste adres! Ontmoet HOC.nl op Gastvrij Rotterdam. Kom naar Gastvrij Rotterdam op 19, 20 en 21 september en ontmoet HOC.nl in de stand van KHN. Maak kennis met onze studieadviseurs Horeca Cursussen.
haccp cursus
Allergenenbeheer horeca en zorg Allergenen Consultancy.
Voor wie bedoeld? De Cursus allergenenbeheer horeca en zorg horeca, zorg en ambacht is de topcursus gegeven door dé experts op dit vakgebied. De cursus is bedoeld voor horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Vergelijk 10 Horeca ondernemersvaardigheden HOV opleidingen en cursussen Werksite.
Type opleiding Thuisstudie Prijs 125 Tijdsduur. Na de cursus Cafébedrijf heb je kennis van alle facetten van de horecamarkt om een succesvol. Type opleiding Thuisstudie Prijs 385 Tijdsduur 10 maanden. Algemene Ondernemersvaardigheden AOV. Wanneer je een eigen bedrijf wilt beginnen of bijvoorbeeld een zaak wilt overnemen van familie of op. Prijs 1.440 Tijdsduur deze opleiding duurt 12 maanden. de opleiding word. AOV Horeca Ondernemer.
Cursus Basisvaardigheden Horeca Cursussen Sociale Hygiëne.
Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is of wil zijn.
Cursuszoeker Opleidingen Horecasterren: Alles over leren en werken in de horeca.
Ben je op zoek naar een andere cursus of opleiding in de horeca, zoek dan op Google op de betreffende naam of kijk op springest.nl. Sociale Hygiëne 6 Sociale Hygiëne thuisstudie 6 SVH Leermeester 6 SVH Horecaportier 1 SVH Kok 4 SVH Zelfstandig werkend kok 4 SVH Wijn 2 1 SVH Wijn 3 1 Horecaportier thuisstudie 3 Basisvaardigheden Horeca 1 Basisvaardigheden Horeca thuisstudie 4 Master Barista 1 Theesommelier 1.
SVH Leermeester Cursus Horeca Stichting Nederland.
Met deze officiele SVH Leermeester Horeca Cursus beschik jij of jouw medewerker over de juiste bagage om leerlingen te begeleiden en op te leiden. Deze intensieve cursus is noodzakelijk voor elke aankomende, professionele Leermeester in de Horeca. Doel Cursus SVH Leermeester Horeca.
Horeca opleiding: Gastvrij méér omzet en méér fooi. Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Uw resultaten van de Horeca cursus. personeel weet nu hoe het hoort en moet, een goed fundament voor uw bedrijfsvoering.; gasten weten zich welkom, komen met plezier, komen vaker terug en vertellen het aan vrienden en kennissen.; uw omzet verhoogt drastisch.;
Cursussen.
Tijdens de workshop Workshop Dossieropbouw en ontslag van een halve dag leert u over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan. Cursus Arbeidsrecht Personeel in de horeca 1 dag.
Horeca portiers cursus Picabia Opleidingen.
De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen en is een baan met veel verantwoordelijkheid. Het is wettelijk verplicht in het bezit te zijn van dit diploma als je werkzaam bent in dit vak. De cursus Horeca Portier van Picabia Opleidingen leidt u op voor het officiële SVH-diploma.
Horeca-opleiding het NTI.
De examenkosten bedragen 105. De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. De examenkosten bedragen 3500, per maand op basis van het aanbevolen studietempo. Cursus Horeca assistent 9963.

Contacteer ons