Resultaten voor cursus horeca

cursus horeca
Cursussen, workshops trainingen.
Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk. Belangenbehartiging Drank Horeca Europa Financiering Fiscaliteit Gezondheid Inspiratie MVO.
gratis online cursus
Cursus Horecaportier Beveiligingsbedrijf Secu24 voor Beveiliging, Advies Opleidingen.
Dit is belangrijk voor de uitoefening van uw beroep. De instructeurs van Secu24 hebben jarenlange ervaring in het geven van de cursus, waarbij er een bijna 100% slagingskans wordt gerealiseerd! Secu24 onderscheidt zich ten opzichte van andere opleiders doordat onze instructeurs zelf ruim ervaren zijn in het vak van horecaportier.
kassa horeca
Sociale Hygiëne SVH.
Schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca. Op meerdere locaties. Meer info over Schriftelijke cursus Basisvaardigheden Horeca. Op meerdere locaties. Meer gastgericht te werk gaan? Volg de cursus Gastvrijheid! Een praktijkgerichte, korte cursus waarin alle aspecten van Gastvrijheid aan bod komen. Meer info over Cursus Gastvrijheid.
horeca website laten maken
Cursus Basisvaardigheden Horeca Cursussen Sociale Hygiëne.
Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is of wil zijn.
VPN
Cursus basisvaardigheden Horeca Opleiden doe je zo.
Deze cursus is ideaal voor iedereen die in de horeca werkt of die in de horeca aan de slag wil. Of je nou werkt in een restaurant, bed breakfast, café, hotel of een broodjeszaak, deze cursus zorgt ervoor dat jij kan excelleren in jouw vak.
Google aanmelden
Praktijkgerichte Horeca opleiding Linnartz opleidingen nijmegen.
Dit is de kortste en voordeligste Horeca Hotel Management opleiding, of cursus, van Nederland, zonder verlaging van het niveau en de kwaliteit van het onderwijs en de cursus. Lesblokken van circa 2 uur per vak halen een véél hoger rendement uit de lestijd, dan lesblokken van 50 minuten.
gerectificeerde tegels
HACCP Cursus via HACCPdirect voor slechts 69.,
Na de digitale cursus weet u hoe de methode HACCP werkt, hoe het moet worden toegepast in de praktijk en wat u moet doen als u met levensmiddelen werkt. In deze training wordt ook aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen. Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP hygiënecode certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken of serveren in de horeca.
gratis cursus
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
Spreken deze woorden jou aan? Dan is horeca jouw passie! Of je nu kiest voor het ondernemerschap, kok wilt worden of de voorkeur geeft aan de rol van gastheer of gastvrouw: in alle gevallen geldt dat vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat.
Sterk in horecawerk dankzij cursus Aventus.
BBL voor volwassenen. Vakgerichte cursussen in de horeca. Bijscholing in zorg en welzijnsbranche. Beter Nederlands leren. Nederlands als tweede taal. Home Cursisten Leren groeien als volwassene Sterk in horecawerk dankzij cursus. Sterk in horecawerk dankzij cursus. Werkt u in de horeca?
Basisopleiding Drank en Horecawet.
Het betreft de toetsing van communicatieve vaardigheden. Dit examenonderdeel zal in grote lijnen lijken op het examenonderdeel Gespreks benaderingstechnieken in de opleiding BOA Basisbekwaamheid, maar dan meer toegespitst op de casuïstiek in de horeca. 1.430, inclusief studiemateriaal, koffie/thee en lunch.
Professioneel Leidinggeven Horeca Academie.
In de training Professioneel Leidinggeven van de Horeca Academie leer je op een praktische manier hoe je jouw team kunt aansturen, zonder de boeman te worden. Professioneel leidinggeven is een mooi vervolg op de leermeestercursus, maar ook als je nog geen leermeester bent, is deze cursus interessant voor jou.
Horeca Stichting Nederland Beoordelingen Beoordelingen van Horeca Stichting Nederland hsn-horeca.nl. Trustpilot beoordelingen.
Vincent is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Horeca Stichting Nederland. Vincent is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Horeca Stichting Nederland. Ontzettend waardevolle cursus met een goede stof. Ik zou het iedereen aanraden om zaken te doen met HSN.

Contacteer ons