Op zoek naar horeca groningen?

horeca groningen
HMG groningen horeca makelaar groningen.
Welkom bij Horeca Makelaar Groningen. HMG is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bemiddeling bij koop/verkoop en huur/verhuur van horecabedrijven. Wij werken vanuit een flexibele en laagdrempelige organisatie waar de persoonlijke benadering voorop staat en ook 24 uur per dag bereikbaar zijn.
online marketing groningen
Nieuws.
Cappuvino is mooiste nieuwe gebouw van Groningen. Cappuvino is uitgeroepen tot het mooiste nieuwe gebouw in de gemeente Groningen. De koffie en wijnbar, die op de hoek van de Vismarkt en de Guldenstraat boven. Kaap Noord maakt plaats voor brouwbistro.
catering groningen
HANOS Groningen HANOS Horeca Groothandel.
U vindt in HANOS Groningen dan ook alles wat u voor uw horecaonderneming nodig heeft onder één dak: van het versassortiment tot prachtige wijnen en wildspecialiteiten, tot een non-food afdeling met alle non-food producten voor uw onderneming. Deze groothandel is een betrouwbare totaalleverancier voor de horeca in de regio.
seospecialist
Horeca Gemeente Groningen.
U wilt alcohol schenken of verkopen tijdens een evenement in de gemeente Groningen. Contact met accountmanagers horeca. U hebt een horecabedrijf of u wilt starten. De adviseurs van de gemeente helpen u graag met al uw vragen. Nieuwe leidinggevende horeca of andere aanpassing vergunning.
catering groningen
Horeca en bakkerij Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Horeca en bakkerij. In de horeca maak je lange dagen en werk je op onregelmatige tijden. Je bent klantvriendelijk, sociaal en commercieel ingesteld en weet een product te verkopen. Kwaliteit vind je belangrijk. De gast staat centraal en jij zorgt ervoor dat hij of zij een leuke tijd heeft.
vacatures horeca groningen
Eten en drinken bij Kardinge in Groningen Ook voor groepen.
Euro Kartracing Bowling. Groningen Sport Revalidatie. Martijn Dijkman Sport. Pitch Putt Groningen. Tennis en Squash Centrum. home eten drinken. Meer informatie over de horeca mogelijkheden per bedrijf.: Martijn Dijkman sport. Tennis en squash centrum. Vraag een arrangement. op maat aan.
babykamer
horeca vacatures in groningen. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Klantenservice medewerker bij Transcom in Groningen. 24 40 uur. 917, per uur. MBO, HAVO, VWO. Om als klantenservice medewerker bij Transcom te starten, neem jij ervaring in een soortgelijke functie mee of andere klantcontact functies. Dus heb jij in de horeca of retail gewerkt?
bedrijf ter overname
Home Meyer beheer.
Door een actief acquisitie beleid en het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaformules is Meyer Beheer BV, met haar meer dan 2000 gemotiveerde medewerkers, gegroeid in een toonaangevend bedrijf in de horeca. Alle bedrijven binnen Meyer Beheer BV hebben hun eigen identiteit. Toch zijn al deze bedrijven herkenbaar aan hun uitstraling, gastgerichtheid, veiligheid en continuïteit. Maar vooral ook aan de kwaliteit van onze medewerkers die de juiste vakkennis en passie hebben om iedere gast een plezierige beleving te geven. Bekijk deze video om een sfeerimpressie van onze bedrijven te verkrijgen. Heeft u één van onze zaken al bezocht? Wij ontvangen graag uw mening via ons beoordelingsformulier. Op deze site staat alle informatie over Meyer Beheer BV. Mocht u de informatie waarnaar u op zoek bent niet kunnen vinden, dan kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij werken met plezier voor uw plezier. Persbericht: De Drie Gezusters in Groningen is klaar voor de toekomst.
ERP
Horeca Groningen Archives Sikkom.
Begin oktober lanceren OOGTV, Horeca Groningen en Sikkom de verkiezing: Wat is het beste sushi-restaurant van Stad? Dit omdat de Consumentenbond Groningen is vergeten bij de landelijke. Sikkom 08-10-2015 0. Wat is het beste sushi-restaurant van Stad? De Consumentenbond heeft Groningen overgeslagen bij de grote sushi-test.
catering groningen
El Santo Groningen Horeca Crowdfunding.
Naar onze mening is derhalve een 5 sterren classificatie te rechtvaardigen. De Nederlandse Horeca Maatschappij NHM. NHM exploiteert reeds vijf horeca-exploitaties in Nederland: Street Art Restaurant De Bajes op het Rembrandtplein te Amsterdam, Flinders Café Restaurant in Groningen en Hilversum, Wolter Wolthers Discobar in Groningen en cocktailbar Manuel Menitez te Groningen.
kaartjes
Horeca payroll Uitzendbureau MF horeca personeelsdiensten.
Met MF horeca personeelsdiensten werk ik op de leukste locaties en evenementen en nog goed betaald ook. Oosterstraat 43, 9711 NR Groningen kvk: 02321944. Goed nieuws voor werkgevers! De voordelen van payrolling van twee kanten bekeken: zekerheid 20 juli 2017.
website laten maken
vacature hulpverkoopmedewerker food/horeca Groningen-Centrum werken bij HEMA.
Minimum leeftijd 16 jaar in verband met kassawerkzaamheden. Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. telefoonnummer: 020 311 4422. extra informatie over. HEMA en ik. leren bij HEMA. hulpverkoopmedewerker Groningen Overwinningsplein.

Contacteer ons