Meer resultaten voor horeca ondernemer

horeca ondernemer
MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzpers.
Houd er rekening mee dat aanvullende diensten dan niet beschikbaar zijn. De tankpas van tankpas.nl. tankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzpers en kleine ondernemers. Deze tankpas biedt landelijke dekking en een ruim pakket diensten inclusief carwash en straatparkeren.
Manager / ondernemer horeca MBO Amersfoort.
Leren in de praktijk. U bevindt zich hier: Home / Opleidingen / Manager / ondernemer horeca. Terug naar het opleidingsoverzicht. Manager / ondernemer horeca. Naam kwalificatiedossier: Ondernemer horeca/bakkerij. Wettelijke naam kwalificatie/opleiding: Manager Ondernemer Horeca. Bereken je route naar het Open Huis!
kassa horeca kopen
Manager Ondernemer Horeca Deltion College.
Dan is de Company Class / opleiding meewerkend horeca ondernemer echt iets voor jou! Als meewerkend horeca ondernemer werk je in de horecasector. Deze opleiding omvat alles wat nodig is om een succesvol bedrijf te leiden dat drank en eten verkoopt.
wasdroger beste koop
Mbo opleiding Horeca manager/ondernemer Rijn IJssel.
Als ondernemer zorg je goed voor je bedrijf. Je durft risicos te nemen, zoekt naar nieuwe mogelijkheden, maar houdt daarbij altijd de kosten versus baten in het oog. Je neemt beslissingen, stuurt medewerkers aan, stelt plannen op en zorgt voor een goede werk-sfeer in je bedrijf. Je hebt passie voor horeca én ondernemen!
unibet login
Horeca Ondernemer Manager Horeca Academie.
Jij wilt weten hoe je een horeca onderneming leidt of start. Jij hebt een passie om voor jezelf te beginnen en je bulkt van de ideeën. Bij de opleiding Horeca Ondernemer Manager aan de Horeca Academie, leer je alles wat je moet weten, om te starten.
Manager / Ondernemer Horeca BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Plaatsing bij de opleiding. Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening. Manager / Ondernemer Horeca. Manager / Ondernemer Horeca. Details van de opleiding. BOL Niveau 4 in Nijmegen. Als Manager/Ondernemer Horeca kun je je eigen bedrijf beginnen. Je kunt ook werken in grote horecabedrijven.
Manager/Ondernemer Horeca Friesland College.
Twee oud-studenten Friesland College genomineerd als Jonge Ondernemer van het jaar 2016. Oud-studenten Jeffrey Meijer opleiding Ondernemer/Filiaalmanager en Ralf Pol Manager Ondernemer Horeca zijn met elk hun eigen bedrijf genomineerd als Jonge Ondernemer van het Jaar 2016. Horeca-toppers naar Europese vakwedstrijden.
horecaondernemer ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
is een ondernemer; is een persoon. Hotelscholen en horecaondernemers beseften echter dat het absurd was om beroep en opleiding tegenover elkaar te plaatsen. Nergens anders dan in het onderwijs krijgen jonge mensen een brede en diepgaande vorming die én persoonlijkheidsontwikkeling beoogt, én een reële initiatie in de uitoefening van een toekomstige job in de horecasector.
Opleiding Manager ondernemer horeca bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Ik zoek net even iets anders. Is de opleiding Manager/ondernemer horeca toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij een van de vergelijkbare opleidingen die Albeda Horecacollega aanbiedt, zoals de mbo-opleiding Leidinggevende keuken, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw, Zelfstandig werkend kok of Meewerkend horeca ondernemer.
Horecaondernemer: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Organisaties waar een horecaondernemer doorgaans werkzaam is. Het type bedrijf waarin een Horecaondernemer werkt verschilt per ondernemer. Dit kan een klein bedrijf zijn, zoals een lunchroom of een klein café zonder personeel, waarin de ondernemer zelf de uitvoerende werkzaamheden verricht.
Horecaondernemer/-manager De Rooi Pannen.
Ben jij op zoek naar een leidinggevende baan in de horeca met veel afwisseling? Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk voor anderen binnen je team? En is het eindresultaat altijd dat het jouw gasten aan niets ontbreekt? Dan ben jij geschikt voor de opleiding Horecaondernemer/-manager.
Manager/ondernemer horeca: Zoomvliet College.
Het is mogelijk om deze laatste stage in het buitenland door te brengen. Je stagebedrijf moet een erkend leerbedrijf zijn waar je, onder begeleiding van een praktijkopleider, het vak leert. Met het diploma manager ondernemer horeca kun je verschillende kanten op.
Opleiding manager/ondernemer horeca Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Als manager of ondernemer horeca ben je eigenaar of manager van een bedrijf in de restaurant of hotelbranche. Hierbij kun je denken aan een restaurant mét en een restaurant zonder sterren, een klein familiehotel of een vijfsterrenhotel. Voor jou als manager of ondernemer horeca staat gastvrijheid centraal.

Contacteer ons