Resultaten voor horeca utrecht

horeca utrecht
Leuke Horeca bijbaan in de stad Utrecht?
Werknemers Zoekopdracht Bijbaan Utrecht stad Horeca. Leuke Horeca bijbaan in de stad Utrecht? In Utrecht stad op zoek naar een leuke bijbaan in de Horeca? Onderstaand een overzicht van Horeca bijbanen in Utrecht. Verfijn je zoekopdracht als je teveel vacatures krijgt in je zoekresultaat.
kassa voor horeca
Soepelere regels voor horeca in Utrecht De Utrechtse Internet Courant. Soepelere regels voor horeca in Utrecht De Utrechtse Internet Courant.
Er komt meer ruimte voor horeca in de wijken en mengvormen met detailhandel worden mogelijk. Dat zijn de belangrijkste punten uit het Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017, dat sinds afgelopen vrijdag ter inzage is gelegd. In Utrecht maken steeds meer traditionele winkels plaats voor nieuwe winkelconcepten.
wasmachine
Horeca in het Universiteitskwartier Bezoek Utrecht.
Welkom op Bezoek Utrecht, dé online reisgids voor Utrecht en omstreken. Hier vind je alle informatie over de bekendste bezienswaardigheden, van een boeiend museum tot waar je het best kan winkelen, en adressen van de leukste cafés, restaurants en hotels.
unibet login
Meer of minder horeca in het centrum van Utrecht? Al 1.300 nee-stemmers indebuurt Utrecht.
Utrecht telt nu 1.147 horecagelegenheden en de verwachting is dat tussen 2018 en 2021 nog 140 tot 180 exploitatievergunningen zullen worden afgegeven, vooral in Leidsche Rijn en het Stationsgebied, staat in dat plan. Meer of minder horeca? Maar, ook in het centrum van Utrecht worden nog vergunningen afgegeven en daar is niet iedereen blij mee.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Nieuw horecaplan Utrecht: Wat willen we met de stad? De Utrechtse Internet Courant. Nieuw horecaplan Utrecht: Wat willen we met de stad? De Utrechtse Internet Courant.
De regels voor de horeca in Utrecht worden soepeler, tenminste als het aan de gemeente Utrecht ligt. Wethouder Jeroen Kreijkamp van Economie en Financiën presenteerde het Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017 waarin meer ruimte voor horeca en verschillende concepten wordt gemaakt.
Horeca Detailhandel vacatures in Utrecht NationaleVacaturebank.nl.
53 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HAVO Parttime catering beheerder omgeving Utrecht. cateringbeheerder bedrijfsrestaurant catering Utrecht koffie lunch horeca kantine Je hebt minimaal MBO werk/denkniveau in de richting Horeca te geven en te krijgen; Je woont in de buurt van Utrecht.
Horeca Uitzendbureau Utrecht DOEN Horeca.
Van een exclusief diner waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn, tot een gezellige vrijdagmiddagborrel waar wat extra handjes nodig zijn: wij regelen het. Doen Horeca Uitzendbureau in Utrecht werkt samen met echte horecatoppers die weten hoe het reilt en zeilt in de horeca.
Horeca Utrecht Zoek horeca te koop en te huur funda in business.
Uitgelicht door Rob Swart Bedrijfshuisvesting B.V. Zuid-Holland 595.000 k.k. Uitgelicht door Rob Swart Bedrijfshuisvesting B.V. Café, eetcafé en bistro Utrecht. Eetcafé en bistro Utrecht. Zalencentrum, broodjeszaak, café/restaurant en meer Utrecht. Luxe restaurant Utrecht. Cafetaria, bistro, café/restaurant en meer Utrecht. Prijs op aanvraag.
Horeca vacatures bijbanen in Utrecht StudentJob.
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar talenten die graag willen werken in de catering, de spoelkeuken of in de banqueting in de omgeving Utrecht. Heb jij ervaring in de horeca en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht?
Horecaloket Gemeente Utrecht.
Livemuziek in horeca, ontheffing. Volgens de Wet milieubeheer moet uw horecabedrijf voldoen aan de geluidseisen. Bekijk hoe u als horecaondernemer aan de geluidseisen voldoet. Regels voor terrassen. Meer weten over de regels voor het verstrekken van drank en eten op uw terras? Of over de afmetingen van de terrasmarkering of de plaats van het terras? Lees de regels in het terrassenreglement. Terrassen langer open bij 25 graden of meer. Is de temperatuur buiten 25 graden of hoger? Of wordt dit voorspeld? Dan gaat de 25-graden-plusregeling in. Terrassen in de binnenstad mogen dan op vrijdag en zaterdagavond een uur langer open blijven. Dit is tot uiterlijk 02.00 uur. Gebruikt de keuken in uw horecabedrijf vet en olie? Dan hebt u een vetafscheider nodig. Lees meer over het horecabeleid van de gemeente Utrecht.
Horeca Utrecht stad Zoek horeca te koop en te huur funda in business.
Bewaren Bewaard xbsvxuutcqyazycfferfxyufuyrvceruwrzysf. Bistro en café/restaurant Utrecht. Van de Weerd Horecamakelaardij B.V. Van de Weerd Horecamakelaardij B.V. Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en meer Utrecht. Van de Weerd Horecamakelaardij B.V. Bistro, café/restaurant, luxe restaurant en meer Utrecht. Bistro en luxe restaurant Utrecht.

Contacteer ons